Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο Γεννηματάς ο Κικίλιας – Τον υποδέχτηκαν με συνθήματα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να επισκεφθεί υγειονομικές δομές της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στις 10:00, το Κέντρο Υγείας Τούμπας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο στις 11:00 και πριν από λίγη ώρα βρέθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου.

Εκεί, έξω από την είσοδο του νοσοκομείου τον “υποδέχτηκαν” νοσοκομειακοί γιατροί, μέλη της ΕΝΙΘ, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Οι γιατροί κρατούν πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα “Δεν υπάρχει άλλος χρόνος“. Τα μέλη της ΕΝΙΘ ζητούν προσλήψεις προσωπικού, επίταξη όλου του ιδιωτικού τομέα και δωρεάν μαζικά rapid tests.

Κικίλιας: Μέχρι το Σάββατο θα έχουν διενεργηθεί 500.000 εμβολιασμοί

Δύο φορητές Μ.Ε.Θ. πρωτοποριακής τεχνολογίας εγκαινίασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πριν από λίγο στο «Γ. Γεννηματάς».

Οι δύο Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αποτελούν δωρεά ιδιωτών και όπως τόνισε θα λειτουργήσουν άλλες δύο στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος και δύο ακόμη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «μέχρι αυτό το Σάββατο θα έχουν διενεργηθεί στη χώρα 500.000 εμβολιασμοί. Ξεκινώ με αυτό γιατί αυτή είναι η κινητήριος δύναμη για όλους μας, για τους γιατρούς, για τους νοσηλευτές, για τους πολίτες. Βλέπουμε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τους συμπολίτες μας μεγάλης ηλικίας να προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα, και εδώ που βρισκόμαστε αλλά και στα υπόλοιπα κέντρα. Όσο θα αυξάνονται οι ροές των εμβολίων θα είμαστε σε καλύτερη θέση να διαχειριστούμε την πανδημία».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Τους πρώτους υπόγειους κάδους στην Θεσσαλονίκη επιθεώρησε ο Ζέρβας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός εξήρε το έργο των υγειονομικών και τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν προσλήψεις στο χώρο της υγείας. Ο υπουργός Υγείας επισκέπτεται από το πρωί υγειονομικές δομές της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το Κέντρο Υγείας Τούμπας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο και στη συνέχεια το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα ektaktanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ