Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο θάνατος της 40χρονης Ελευθερίας που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Ρεπορτάζ – Βασίλης Παναγιωτίδης

Δυστυχώς μία νέα κοπέλα η Ελευθερία δεν πήγε σπίτι της το απόγευμα της Τετάρτης! Δεν ήταν άρρωστη, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, απλά ένα αστικό λεωφορείο έπεσε πάνω της!

Το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφού έφερε στο στόμα όλων αυτό που σκεφτόμαστε συχνά, πως “δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί από την μία στιγμή στην άλλη”.

Η 40χρονη γυναίκα πήγαινε στους γονείς της για να πιεί καφέ! Ήταν σταματημένη με το ηλεκτρικό μηχανάκι της στο φανάρι, στην οδό Μοναστηρίου, όταν το αστικό λεωφορείο, ο 43χρονος οδηγός του οποίου είχε χάσει τις αισθήσεις του, έφυγε από τον δρόμο, χτύπησε σε ένα διερχόμενο ταξί, στη συνέχεια χτύπησε σε ένα ακόμα όχημα και έπειτα παρέσυρε την άτυχη γυναίκα. Το λεωφορείο τελικά αφού πέρασε πάνω από την προστατευτική νησίδα προσέκρουσε στα τσιμεντένια παγκάκια που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό και με αυτόν τον τρόπο σταμάτησε την τρελή πορεία που είχε πάρει.

Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν τρεις άνθρωποι να μεταφερθούν τραυματίες σε νοσοκομεία της πόλης και η 40χρονη να χάσει ακαριαία την ζωή της. Όπως ανέφεραν στο reportazdromou.gr αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το μόνο που κατάφεραν να δουν ήταν πως ο οδηγός είχε πέσει πάνω στο τιμόνι χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως μας ανέφεραν, έτρεξαν αμέσως στο σημείο για να βοηθήσουν όλους τους τραυματίες. Παράλληλα στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρα και απέκλεισαν τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ μετέφεραν τους τραυματίες στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θοδωρής Βαλμάς: Αγωνία για τον τηλεοπτικό παραγωγό που έχει εξαφανιστεί από τις 26 Αυγούστου

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελευθερία που έχασε την ζωή της, ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών και μόλις είχε σχολάσει από την δουλειά που εργαζόταν. Μάλιστα είχε κανονίσει με την μητέρα της να πάει από το σπίτι της να πιούνε καφέ και να τα πούνε. Όταν η μητέρα της είδε ότι αργεί να φτάσει η 40χρονη κόρη της, άρχισε να την παίρνει τηλέφωνο χωρίς να παίρνει απάντηση. Λίγες ώρες αργότερα θα μάθαινε από την τροχαία το τραγικό συμβάν.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ