Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Click away και στο Mediterranean Cosmos!

Και τα κλειστά εμπορικά κέντρα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες click away, αρκεί αυτό να γίνεται σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να σημειώνεται συνωστισμός. Με αυτή τη λογική τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να λειτουργήσουν για να εξυπηρετήσουν το κοινό, με παραλαβή των προϊόντων από το πάρκινγκ!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα από το αυτοκίνητό σας από τα Parking 2 & 3 του εμπορικού κέντρου“.

Η ενημέρωση για την ημερομηνία, την ώρα και τον τρόπο παραλαβής θα γίνεται από το ίδιο το κατάστημα απευθείας στον πελάτη.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, κανονικά λειτουργούν από χθες Δευτέρα και τα κομμωτήρια που φιλοξενούνται στον χώρο του εμπορικού κέντρου.

Αναλυτικές οδηγίες

  • Η πρόσβαση για την παραλαβή των αγορών σας γίνεται αποκλειστικά με όχημα, χωρίς να σταθμεύσετε, ούτε να εξέλθετε του οχήματός σας.
  • Τα προς παράδοση εμπορεύματα θα πρέπει να είναι προπληρωμένα, καθώς δεν θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης POS μηχανημάτων για την εξόφληση τους στον τόπο παράδοσης / παραλαβής.
  • Η παραλαβή των αγορών σας πραγματοποιείται, έπειτα από ταυτοποίηση των στοιχείων σας, αποκλειστικά από την Πύλη 2 για καταστήματα του επιπέδου 1 και από την Πύλη 3 για καταστήματα του επιπέδου 0. Παρακαλείσθε για την παραλαβή, όπως έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και το αποδεικτικό παραγγελίας, όπου αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας των αγορών σας.
  • Η είσοδος των οχημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα Parking 2 και 3, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση.
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει παραδοθεί στο Σημείο Παραλαβής, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε εκ νέου με το κατάστημα από όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας.
  • Δικαιούσθε να παραλάβετε μόνο συσκευασίες που φέρουν τα στοιχεία σας.
  • Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει πολλαπλές αγορές από διαφορετικά καταστήματα, σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή της εκάστοτε παραγγελίας θα γίνεται αποκλειστικά από την αντίστοιχη Πύλη.
  • Δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο η στάθμευση και η άσκοπη παραμονή στον χώρο.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους του Εμπορικού Κέντρου. Η παράδοση θα γίνεται απευθείας στο όχημα των καταναλωτών.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμοί σε σχολεία, γήπεδα, εκκλησίες και πάρκα στα Κουφάλια (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ