Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρης-ΠΑΟΚ: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, προκάλεσε η καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, περί απόπειρας δωροδοκίας στο Άρης – ΠΑΟΚ.

Ήδη ανατέθηκε η προκαταρκτική εξέταση στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Επίσης προβλέπεται να κληθούν για καταθέσεις σχετικά με το Άρης- ΠΑΟΚ οι κ. κ Καραπαπάς, ο Μάριος Σιαμπάνης για τον οποίο κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας του και ο ποδοσφαιριστής Γ. Δεληζήσης, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις που «σήκωσαν» αρκετή συζήτηση.

Με την ενέργειά του αυτή, ο Εισαγγελέας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας. Παράλληλα, ζητεί να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία κι αν αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Μητσοτάκης και Σολτς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ