Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρασύτατος διαρρήκτης μπήκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το έκανε «φύλλο και φτερό»

Ρεπορτάζ – Βασίλης Παναγιωτίδης

Στην δημοσιότητα φέρνει η σελίδα “Ρεπορτάζ Δρόμου” βίντεο με μία διάρρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο βίντεο καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις του διαρρήκτη που έκανε κυριολεκτικά “φύλλο και φτερό” τους χώρους του εστιατορίου.

Ήταν ξημερώματα Τρίτης. Το ρολόι έδειχνε 05:45. Ο δράστης αρχικά παραβίασε την πόρτα του καταστήματος. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στους χώρους στο πίσω μέρος τους εστιατορίου, ακόμα και στην κουζίνα. Τελικά μετά από δύο λεπτά και με φανερή άνεση κινούμενος στον χώρο πήρε 700 ευρώ μετρητά από το ταμείο και μια συσκευή tablet και έπειτα αποχώρησε ανενόχλητος .

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Βασίλης Αγραφιώτης, μιλώντας στο “Ρεπορτάζ Δρόμου”, σήμερα το πρωί όταν έφτασε στο κατάστημά του βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη. Άμεσα διαπίστωσε την αναστάτωση που επικρατούσε και φώναξε την αστυνομία, καθώς φοβήθηκε πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν ακόμα μέσα. Τότε όπως είπε σκέφτηκε να δει τις κάμερες ασφαλείας και έτσι διαπίστωσε πως ο δράστης είχε φύγει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κυψέλη: Σοκαρισμένος ο πατέρας του 7χρονου – “Θέλω να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου”

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ΕΛΑΣ που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του θρασύτατου άνδρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ