Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνη: Καταγγέλλει ότι ξενοδόχος τον έδειρε…για μία ξαπλώστρα!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Παραλία Κατερίνης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 21 Αυγούστου, σύμφωνα με καταγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο odelalis.gr μία γυναίκα, η ίδια είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους βόλτα στην Παραλία.

Ο 47χρονος άνδρας πήγε να παρκάρει και η σύζυγός του με τα παιδιά, ηλικίας 9 και 7 ετών, κάθισαν για λίγο σε μια ξαπλώστρα ξενοδοχείου, προκειμένου να ξεπλύνουν τα πόδια τους από την άμμο.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανίστηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος κρατούσε μια σκούπα και απαίτησε η μητέρα με τα παιδιά να φύγουν από την ξαπλώστρα. Παρά το γεγονός πως η γυναίκα εξήγησε πως δεν είχαν σκοπό να μείνουν, εκείνος επέμενε με επιθετικό ύφος να απομακρυνθούν αμέσως σηκώνοντας απειλητικά τη σκούπα που κρατούσε.

Τότε ο σύζυγός της, που είχε στο μεταξύ επιστρέψει και καθόταν κι εκείνος στην ξαπλώστρα, τον ρώτησε γιατί μιλά με αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα και στα παιδιά του και ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος σύζυγος έπεσε θύμα επίθεσης από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της οικογένειας.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ελαιόλαδο: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ βάζει πλαφόν στις αγορές στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γυναίκα στο odelalis.gr, ο σύζυγός της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία για το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εκλήθη στο σημείο, ωστόσο η οικογένεια δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση κατά του ξενοδόχου.

Σημειώνεται για το περιστατικό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη καταγγελία ούτε στην Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

«Ακόμη δεν έχει φτάσει σε εμάς κάποια καταγγελία. Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από σχετικό δημοσίευμα. Περιμένουμε και εμείς επίσημη καταγγελία», ανέφερε στο Thestival ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, Ηρακλής Τσιτλακίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ