Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Σπυρόπουλος: «Γιατί δεν τα κατήγγειλαν εδώ και 20 χρόνια;» λέει ο δικηγόρος του

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον καλλιτεχνικό χώρο η καταγγελία τριών Ελληνίδων ηθοποιών ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά με κοινή μακροσκελή ανάρτησή τους στα social media αναφέρουν χαρακτηριστικά «υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη».

Μετά την ανάρτηση τα στόματα άνοιξαν, οι καταγγελίες αυξήθηκαν και το τσουνάμι ξεκίνησε. Στο πλευρό των ηθοποιών τάχθηκαν πασίγνωστοι πρωταγωνιστές, ενώ δημόσια στήριξε τον Κώστα Σπυρόπουλο η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη.

Με κοινή ανάρτησή τους στο instagram οι ηθοποιοί Τζενη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά προκάλεσαν νέο σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς όπως γράφουν δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

«Ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν» ανέφερε στην ανάρτησή τους η Τζένη Μπότση, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να τοποθετείται επισήμως για πρώτη φορά λίγες ώρες μετά με επίσημη δήλωσή του.

Κώστας Σπυρόπουλος: Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο Αλέξης Στεφανάκης, δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, επανέλαβε για ακόμα μια φορά την άρνηση του ηθοποιού για όσα καταγγέλθηκαν.

«Είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσω τον δικαιολογητικό λόγο που μια από αυτές τις γυναίκες δεν πήγα να καταγγείλει το γεγονός εδώ και 20 χρόνια. Η κοινή γνώμη βλέπει μόνο την καταγγελία και όχι το πρόσωπο. Οι γυναίκες οφείλουν να αντιδρούν και να μην δέχονται καμία παρενόχληση. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται μέσα από social media» ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Νεκρός 67χρονος λουόμενος στη Σάρτη Χαλκιδικής

«Σε περίπτωση που δύο άνθρωποι αντιλήφθηκαν διαφορετικά ένα συμβάν και το κουβαλούσαν μέσα τους τόσα χρόνια, πραγματικά λυπάμαι» ήταν η τοποθέτηση του κ. Σπυρόπουλου σύμφωνα με τον κ. Στεφανάκη.

«Δεν έχω υπόθεση στα χέρια μου γιατί δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι τηλεδικία. Δεν έχουμε ποινική δικαιοσύνη. Η συνεισφορά μου είναι να προσπαθήσω να επουλώσει πληγές και όχι να ξύσω. Αισθάνομαι ότι είναι εκτονωτικό για κάποιους ανθρώπους να βγάλουν το τραύμα τους. Και αυτό που έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια πρέπει να μπορέσουν να συνεννοηθούν και το λύσουν. Ο τρόπος δεν είναι αυτός, μέσω μια ανάρτησης γιατί το πρόσωπο που καταγγέλλουν, βλέπουν να καταστρέφεται η ζωή του. Προτρέπω όλες τις γυναίκες και πρώτη την κόρη μου, να πάει να το καταγγείλουν. Οι καιροί έχουν αλλάξει» κατέληξε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ