Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεκρή εντοπίστηκε 24χρονη στο διαμέρισμά της στην Θεσσαλονίκη

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της βρέθηκε μία 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, με τις συνθήκες θανάτου να παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της στην περιοχή του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας, εντόπισαν τη σορό της στο μπάνιο.

Η έρευνα για τα αίτια θανάτου βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ηλεκτροπληξία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της 24χρονης

Σύμφωνα με το thesstoday, το ενδεχόμενο της ηλεκτροπληξίας είναι για την ώρα το επικρατέστερο ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα είναι πως η κοπέλα ήταν μόνη στο σπίτι όταν έγινε το κακό, καθώς ο σύντροφός της πετάχτηκε για λίγα λεπτά μέχρι το σούπερ μάρκετ για να πάρει τροφή για τα ζώα της γειτονιάς.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κορονοϊός: Στους 200 οι νεκροί - τρία έγιναν τα τελευταία θύματα

«Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», είπε στο ThessToday γνωστή της κοπέλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ