Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι τρεις μαρτυρίες “φωτιά” για τον πασίγνωστο ηθοποιό– Το έγγραφο της καταγγελίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Όπως έγινε γνωστό, χθες τρεις γνωστές ηθοποιοί ζήτησαν από το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών την διαγραφή αγαπημένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, λόγω περιστατικών παρενόχλησης.

Όπως αποκάλυψε το Mega, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη έκαναν καταγγελία στον ΣΕΗ και στο επίσημο έγγραφο που έχει πρωτοκολληθεί κατηγορούν πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

Στο επίσημο έγγραφο, που κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικά η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» οι τρεις ηθοποιοί περιγράφουν με λεπτομέρειες τα όσα βίωσαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον καταγγελλόμενο ηθοποιό – σκηνοθέτη.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Τα μέτρα και τα κρούσματα έσπρωξαν τους ανεμβολίαστους προς τα εμβολιαστικά κέντρα - Αύξηση 200% στους εμβολιασμούς

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν. Οι τρεις ηθοποιοί κάνουν λόγο για “πράξεις που προσέβαλλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους”. Μιλούν για παρακολούθηση, για κλειδωμένα καμαρίνια και ανάρμοστα φιλιά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ