Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαρίκλεια Μαρή: νέο single για τη Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια

Η Χαρίκλεια Μαρή επιστρέφει με μία μοναδική νέα κυκλοφορία θίγοντας αυτή την φορά, το ψυχολογικό πόλεμο που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, την μάχη με τον εαυτό μας και τα social media.

“Ζήσαμε και ζούμε μία δύσκολη χρονιά και όσα συμβαίνουν, χρειάζεται να τα επικοινωνούμε και να τα βγάζουμε από μέσα μας. Τόσο καιρό πίστευα πως όσο τα κρατάω μέσα μου φαίνομαι και δυνατή και έτσι θα τα καταφέρω. Λένε ότι, όταν μοιράζεσαι τη χαρά, αυτή διπλασιάζεται. Και, όταν μοιράζεσαι τον πόνο, αυτός μετριάζεται.”

Το νέο της single με τίτλο For so long, μιλάει για την ψυχική υγεία, για το γεγονός ότι οι άνθρωποι κλείνονται μέσα στον δικό τους κόσμο και δημιουργούν ο καθένας μία δική του πραγματικότητα.

“Έγραψα αυτό το κομμάτι πριν χρόνια όταν κατάλαβα πως δεν ζω πραγματικά πια, παρά μόνο προχωράω τριγύρω στην πόλη σαν ζωντανή νεκρή, μία σκιά. Αποφάσισα να ξυπνήσω μία μέρα και να πω στον εαυτό μου, ξέρεις κάτι; Η ζωή δεν θα σε περιμένει να την ζήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά. Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας ξεκινήσουμε να προσέχουμε πρώτα εμάς, για εμάς.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ