Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρεμ μπρουλέ με τρία υλικά- Εύκολη συνταγή με παγωτό βανίλια

Κρεμ μπρουλέ – Υλικά

75 γρ. παγωτό βανίλια

1 κρόκο αβγού

1 κ. σ. ζάχαρη

Εκτέλεση για το Κρεμ μπρουλέ

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε το παγωτό στο φούρνο μικροκυμάτων για 30-40 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει. Αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά.
  3. Προσθέστε τον κρόκο αβγού στο λιωμένο παγωτό και ανακατέψτε καλά.
  4. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα πήλινο σκεύος μέσα σε ταψί με νερό και ψήστε για 40-50 λεπτά.
  5. Αφήστε να πάρει θερμοκρασία δωματίου, καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  6. Απομακρύνετε το γλυκό από το ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν ρίξετε την ζάχαρη πάνω από την κρέμα.
  7. Πασπαλίστε την κρέμα με μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη και λιώστε την με την βοήθεια ενός φλόγιστρου για τραγανή υφή.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πώς να φτιάξετε μουσακά

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ